Meer resultaten voor vacature jurist ondernemingsrecht

 
vacature jurist ondernemingsrecht
Jurist ondernemingsrecht vacature.
Jurist ondernemingsrecht vacature. Het ondernemingsrecht is een veelomvattend begrip. Als jurist ondernemingsrecht wordt van je verwacht dat je breed kunt adviseren en tegelijkertijd over specialistische kennis beschikt. Maar sta je ook stevig genoeg in je schoenen om soms te moeten zeggen dat je het antwoord niet direct paraat hebt?
vacature
Vacatures jurist ondernemingsrecht Recht.nl.
RECHT.NL VACATURES VACATURES JURIST ONDERNEMINGSRECHT. Vacatures jurist ondernemingsrecht. Er zijn veel ondernemingsrechtelijke juridische vacatures. Dit is een onderdeel van het privaatrecht civiel recht dat zich bezig houdt met rechtspersonen. Het is een rechtsgebied dat zich bezig houdt met onderwerpen als overeenkomsten contractrecht, incassogeschillen, rechtsvormen, fusies, overnames, bestuurdersaansprakelijkheid of huurrecht bedrijfsruimte.
vacature
Jurist Ondernemingsrecht.
Branche Finance, Legal. Over deze vacature. Breng jij de juridische knowhow binnen een adviserend projectteam? Kun jij zowel zelfstandig als in teamverband op hoog niveau functioneren? In deze functie maak je deel uit van een adviesteam waarin accountants, fiscalisten, juristen en HR-adviseurs samenwerken om bedrijven zo goed mogelijk te adviseren met hun problematiek. Binnen het adviesteam ligt jouw focus on ondernemingsrecht voor ondernemers, MKB en grootzakelijke klanten.
roll up banner
Vacature Jurist Ondernemingsrecht Monsterboard.
Als je verder gaat, ga je akkoord met het gebruik van cookies door Monsterboard en ga je akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacyverklaring van Monsterboard. Jurist ondernemingsrecht vacatures. We hebben 2 Jurist ondernemingsrecht vacatures voor je gevonden op Monsterboard.nl. 2 vacatures gevonden. Jurist Ondernemingsrecht / MA.
vacature
Jurist Ondernemingsrecht-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
De advocaten zijn naast jurist ook ondernemer en denken mee met hun cliënten. Gesponsord vacature opslaan. Loop nooit meer een vacature mis. Ontvang dagelijks een e-mail met nieuwe vacatures. Ontvang gratis e-mail updates voor de meest recente vacatures voor Jurist Ondernemingsrecht.
dopper fles
Jurist ondernemingsrecht Vacatures Intermediair.nl.
Op zoek naar vacatures, banen, werk als Jurist ondernemingsrecht. E-mail mij de nieuwste banen. met een goede reputatie. Ze zijn werkzaam op het gebied van ondernemingsrecht. Voor de sectie ondernemingsrecht zijn zij op zoek naar een kandidaat notaris. in het ondernemingsrecht OmschrijvingDe werkzaamheden.
Ondernemingsrecht vacatures De Juridische Banenbank Juridische Banenbank.
Op JBB vindt u zeker uw gewenste vacature advocaat ondernemingsrecht. De afdeling Juridische Zaken ondersteunt Jaarbeurs op juridisch vlak bij alle nationale en internationale bedrijfsactiviteiten. Het juridisch aandachtsgebied van de afdelingen is breed en veelzijdig. Contractenrecht, huurrecht en ondernemingsrecht staan /. Internationaal en beursgenoteerd via NL Juristen. Legal Counsel met gevoel voor business 3-5 jaar. Mooi uitdaging voor een pragmatische jurist die graag meedenkt met de sales, snel schakelt en het leuk vindt zich in een klein team verder te ontwikkelen.
Jurist ondernemingsrecht vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Jij bent een bedrijfs jurist met lef, commercieel gevoel met WO bedrijfs juristen die haar klanten adviseert met uiteenlopende, ondernemingsrecht, huurrecht en algemeen verbintenissenrecht. 28 dagen geleden geplaatst 32 40 uur WO Jurist. Wil je aan de slag als jurist Bezwaar in regio Amsterdam?
Juridisch Ondernemingsrecht-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Kennis van het ondernemingsrecht is een pré. Je hebt een juridische studie gevolgd ondernemingsrecht en/of fiscaal recht en hebt een bovengemiddelde interesse. 1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Firm24 Vacatures in Amsterdam. PKF Wallast 2 reviews Woerden 1 plaats.

Contacteer ons