Op zoek naar vacature medisch secretaresse?

 
vacature medisch secretaresse
Vacature Medisch secretaresse in Zoetermeer 24 uur/week Unique Uitzendbureau.
Afhankelijk van de populariteit van een functie wordt gemiddeld 30% van de kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. Als je wordt aangenomen begeleiden we je online via MijnUnique voor bijvoorbeeld je urendeclaratie en loonstroken. Deel via Facebook Deel via Twitter Deel via Linkedin Print uit. Medewerker medisch secretariaat m/v in Zoetermeer Unique.
koerier vacatures
Vacature Medisch secretaresse in Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Den Haag Aethon.
Je ziet het als vanzelfsprekend om patiënten gerust te stellen en staat ze altijd juist te woord. Daarnaast heb je kennis van medische terminologie en kun je goed schakelen van de taal van de arts naar die van de patiënt die hier niet veel kennis van heeft. Je beschikt over een diploma medisch secretaresse.
offshore
Medisch secretaresse vacatures Assistenten Gezondheidszorg Banen.
Op gezondheidszorgbanen.nl bent u aan het juiste adres voor vacatures voor een functie als medisch secretaresse. Als kandidaat voor een vacature medisch secretaresse weet u dat uw werk enerzijds draait om de patiëntenbelangen, en anderzijds het faciliteren van de rol die de specialisten hierin hebben.
ggz amsterdam
Medisch Secretaresse, 16 Uur-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Opleiding medisch secretaresse MBO niveau; CareFirst is per direct op zoek naar een medisch secretaresse in de omgeving van Utrecht. Gesponsord vacature opslaan. Resultaten Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende. E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht.
boekhoudpakket zzp
Assistenten vacatures Gezondheidszorg Banen.
BKV Groep Locatie.: Tijdelijke en vaste vacature voor doktersassistentes vind jij bij BKV. Sinds 1997 zijn wij actief als specialist voor doktersassistentes. Schrijf je nu in! Functieomschrijving Voor de. BKV Groep Locatie.: Werkomgeving Dagelijks worden honderden preparaten weefsels, bloed en andere lichaamsvochten op de afdeling pathologie onderzocht. VU medisch centrum Locatie.: Als leerling anesthesiemedewerker word je opgeleid om zelfstandig taken uit te voeren onder eindverantwoordelijkheid van de anesthesioloog. Je bent samen met de anesthesioloog. UMC Utrecht Locatie.: Startende Beleidsmedewerker Onderzoek. Als beleidsmedewerker Onderzoek heb je een zeer divers takenpakket. Je ondersteunt de leden van de raad van bestuur en de onderzoekers in het UMC Utrecht door hen te adviseren op het gebied. UMC Utrecht Locatie.: Functieomschrijving APOTHEKERSASSISTENT / 40 uur / MAARSSEN / SALARIS: min 1750 inschaling op basis van ervaringsjaren / MBO-HBO Een toonaangevende nationale keten van. Heel Nederland Functiegebied.: Apothekersassistent Apotheek de Sprong 24-36 uur. Werkomgeving Een afwisselende baan, meer uitdaging en meer kennis. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoekenAls poliklinische apotheek in het. Universitair Medisch Centrum Groningen Locatie.: Regio Groningen Functiegebied.: Verfijn mijn zoekopdracht. Vacatures per specialisatie. Anesthesie medewerker 35. Medisch secretaresse 2.
loopbaanbegeleiding leuven
Vacature Medisch Secretaresse Monsterboard.
Arbeidsmarkt medisch secretaresse. Uit een onderzoek van het UWV naar de werkgelegenheid in diverse beroepsgroepen blijkt dat het voor werkgevers in de toekomst lastig zal zijn om hun vacature voor ondersteunende administratieve hulpkracht in te vullen. Dat heeft alles te maken met een heersende krapte op de arbeidsmarkt: een gebrek aan personeel.
vacature secretaresse rotterdam
Medisch secretaresse Noorderlink.
Verder verricht je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. Je bent in het bezit van het diploma medisch secretaresse of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie of hebt naast je MBO opleiding een cursus Medisch Registratie Assistente succesvol afgerond. Je hebt praktijkkennis van en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden, MS Office pakket, met name Word en Excel en ervaring met de CS agenda.
secretaresse cursus
Medisch secretaresse Noorderlink.
Verder verricht je alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden. Je bent in het bezit van het diploma medisch secretaresse of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie of hebt naast je MBO opleiding een cursus Medisch Registratie Assistente succesvol afgerond. Je hebt praktijkkennis van en ervaring met secretariële/administratieve werkzaamheden, MS Office pakket, met name Word en Excel en ervaring met de CS agenda.
hbo secretaresse opleiding
Medisch Secretaresse: Functie, Skills, Salaris, Carrière Werk.
Op zoek naar een nieuwe baan als Medisch Secretaresse? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Medisch Secretaresse. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner.
Seo sea specialist

Contacteer ons