Zoeken naar secretaresse cursus

 
secretaresse cursus
Medisch secretaresse 1 De inhoud LSSO Opleidingen.
De studiebelasting is 11 tot 13 klokuren per week. Deze cursus kun je pas volgen als je over een redelijke kennis van medische terminologie beschikt. De totale opleiding Medisch secretaresse 1 van LSSO Opleidingen kan dus in 32 tot 40 weken worden afgerond.
cursus C

Dan is onze opleiding Medisch Secretaresse iets voor jou. Je volgt 9 colleges van 4 uur bij een ervaren Medisch Secretaresse. Naast alle vormen van communicatie met de patiënt leer je het beheer van het secretariaat, de agenda bijhouden en de wachtruimte managen, het medisch archief en medische dossiers, algemene medische kennis, sociale Zekerheid, geneeskundige verzorging en uitkeringen, de dienst voor uitkeringen, gezinsbijslag, werkloosheid en pensioenen, arbeidsongevallen en de jaarlijkse vakantie.
vacature secretaresse
Opleiding tot office manager/directiesecretaresse.
Bij een aantal van deze leergangen krijg je vrijstelling voor de hbo-opleiding Office Management. Je kunt deze leergangen volgen als je mbo-niveau hebt en minimaal drie jaar ervaring als secretaresse of managementondersteuner. De mogelijkheden om je met cursussen bij te scholen zijn legio. Om je niveau zo op te krikken dat je als directiesecretaresse of office manager aan de slag kunt, zul je je in veel vaardigheden moeten bekwamen en veel competenties moeten uitbouwen. Carrièretijger zet er een aantal voor je op een rij. Notuleren is een belangrijke vaardigheid voor de directiesecretaresse en office manager. Hierin zijn verschillende mogelijkheden voor cursussen bij verschillende aanbieders. Met een cursus steno snelschrift kun je alles in rap tempo opschrijven.
cursus volgen
Cursus Secretaresse De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Onze docenten helpen je graag met het huiswerk en beantwoorden je vragen. Met de erkende cursus secretaresse begin je aan een complete en compacte thuisstudie, en kun je het officieel erkende praktijkdiploma secretaresse behalen. Zo kun jij straks aantoonbaar goede ondersteuning bieden aan elk bedrijf.
Opleiding Secretaresse in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Pas de filters aan. Meest bekeken opleidingen. MBO Secretaresse niveau 3 12 maanden MBO Niveau 3 Bekijk de opleiding. HBO Directiesecretaresse 12 maanden HBO-programma Bekijk de opleiding. MBO Medewerker Secretariaat en Receptie niveau 2 9 maanden MBO Niveau 2 Bekijk de opleiding.
Secretaresse Schoevers.
Het complete programma leidt je op om het vak van secretaresse succesvol uit te voeren. Je hebt ambitie en wilt graag secretaresse worden of je bent actief in een secretariële rol en wilt je kennis en vaardigheden stevig ontwikkelen in een intensief programma met het officiële Schoevers-diploma.
Thuisstudie.nl Opleiding Secretaresse.
MBO Medisch secretaresse. Verkorte MBO-opleiding Directiesecretaresse. Basisopleiding Secretarieel medewerker. Basisopleiding Medisch secretaresse. MBO Secretarieel medewerker. LOI Thuisstudies Secretaresses. Naam Type Duur Prijs. Praktijkdiploma Medewerker Secretariaat. HBO Inleiding officemanagement. Cursus Medisch secretaresse. Spoedcursus Medisch secretaresse. Cursus Praktijkdiploma Secretaresse. MBO Secretarieel medewerker.
Thuiscursus Medisch Secretaresse.
Voor deze cursus is geen vooropleiding vereist, we beginnen bij de basis. Jouw opleiding bevat de volgende onderwerpen.: Je toekomstmogelijkheden als medisch secretaresse. Werken in een ziekenhuis of bij een huisarts. De correcte medische termen gebruiken. Professioneel met patiënten omgaan.
Cursussen voor secretaresses.
Ik verzorg cursussen ook op verzoek. Waarom een cursus voor secretaresses bij Secretarial Services? Meer dan 25 jaar ervaring als secretaresse. Zelf heb ik een rijk verleden als secretaresse bij verschillende bedrijven. Daardoor weet ik niet alleen hoe belangrijk secretaresses zijn voor een bedrijf, maar ook welke kwaliteiten essentieel zijn om het werk goed te kunnen doen.

Contacteer ons