Resultaten voor directiesecretaresse

 
directiesecretaresse
Office manager/directiesecretaresse.
Als directiesecretaresse zal het je niet gebeuren dat de directeur niet op een afspraak verschijnt. Of dat de afspraken in het directieoverleg verkeerd worden opgeschreven. Zorgvuldigheid of accuratesse zijn zeer belangrijke eigenschappen voor zowel de office manager als de directiesecretaresse.
financiele administratie
Vacature Directiesecretaresse Monsterboard.
Wil je werken als directiesecretaresse? Als directiesecretaresse neem je je directeur of manager heel veel werk uit handen. Van jou wordt verwacht dat je een proactieve houding hebt, verantwoordelijkheid kan dragen en zelfstandig bent in het uitvoeren van je taken.
directiesecretaresse vacature
Directiesecretaresse Wikipedia.
Omdat een directiesecretaresse vaak met vertrouwelijke informatie om moet gaan, belangrijke zakelijke klanten moet begeleiden en aanspreekpunt is van de directie, worden er zwaardere eisen gesteld aan een directiesecretaresse dan aan een gewone secretaresse. Soms heeft een directiesecretaresse een universitaire opleiding gehad, maar meestal bestaat de opleiding tot management assistente uit een professionele bacheloropleiding aan een hogeschool.
hbo secretaresse opleiding
Directiesecretaresse Vacatures Vacatures.nl.
Als directiesecretaresse /officemanager vervul je een divers takenpakket binnen deze. 1 dag geleden. Stagiaire Directiesecretaresse / Managementassistent. Kunneman Vandenbroek Recruitment Solutions Houten. Voor deze stage zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die een MBO4 opleiding volgt in de richting van directiesecretaresse /managementassistent.
LED Inbouwspot
Directiesecretaresse-vacatures november 2017 Indeed.nl.
Je hebt minimaal een relevante MBO/HBO opleiding bijvoorbeeld Schoevers, Directiesecretaresse of Personal Assistant afgerond. Gesponsord vacature opslaan. Pure Assistants Arnhem 2 plaatsen. Deze vacature tijdelijke directiesecretaresse is vervuld. Als directiesecretaresse ben je een belangrijke schakel voor externe en interne relaties van de.
coordinator
Volg een opleiding Directiesecretaresse op MHBO-niveau Schoevers.
Daarnaast is er natuurlijk ook aandacht voor de praktische vaardigheden in modules als Zakelijke professionele correspondentie, Next supportmanagement en Projectmanagement. Met het hooggewaardeerde Schoevers-diploma Directiesecretaresse toon je aan over de juiste capaciteiten te beschikken om op directieniveau aan de slag te gaan.
Directiesecretaresse: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren vaak een telefoon, soms een laptop maar geen bonusregeling of lease auto. Mensen vonden ons op: Salaris Directiesecretaresse, Loon Directiesecretaresse, Wat verdien je als Directiesecretaresse, Salarisschaal Directiesecretaresse, Salarisindicatie Directiesecretaresse, Bonus Directiesecretaresse, CAO Directiesecretaresse, Brutoloon Directiesecretaresse, Nettoloon Directiesecretaresse, Vakantiedagen Directiesecretaresse, Pensioen Directiesecretaresse.
Directiesecretaresse vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Wij bemiddelen de vacature van directiesecretaresse op basis van uitzenden Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als directiesecretaresse. 9 dagen geleden geplaatst 24 32 uur MBO Directiesecretaresse. als Directiesecretaresse, klik dan op Solliciteren en stuur een up-to-date cv IJmuiden Directiesecretaresse MBO 4 Ervaren Proactief Als directiesecretaresse ben je verantwoordelijk voor.
Directiesecretaresse Management Assistent-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Je hebt minimaal een relevante MBO /HBO opleiding bijvoorbeeld Schoevers, Directiesecretaresse of Personal Assistant afgerond. Gesponsord vacature opslaan. Directie Secretaresse/ Management Assistent. Voor de vestiging in Heerlen zijn wij op zoek naar een DIRECTIESECRETARESSE 38 uur Je bent een representatieve directiesecretaresse met flair en met.

Contacteer ons