Op zoek naar vacature directiesecretaresse?

 
vacature directiesecretaresse
Vacature directiesecretaresse Schenk Makelaars.
Wij zijn op zoek naar een no-nonsens duizend poot ter ondersteuning en uitbreiding van het. Als secretaresse beschik je over zowel kennis, commerciële en administratieve vaardigheden waardoor je signalen vanuit de markt feilloos weet om te zetten naar de dienstverlening van Schenk Makelaars.
zzp administratie
Vacature Directiesecretaresse in Leiden.
Vacature Directiesecretaresse in Leiden. Onderwijs Over Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO. Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden VO. Tegelaar / Y. SCOL is de afkorting van Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden. SCOL biedt primair en voortgezet onderwijs aan van vmbo tot en met gymnasium.
vacature
Vacature Directiesecretaresse 36 uur p.w Dag1.
Ter ondersteuning van de Raad van Bestuur werk je samen met één directe collega en ben je daarnaast in jouw rol van directiesecretaresse verantwoordelijk voor de ondersteuning van de CEO. Solliciteer op Directiesecretaresse 36 uur p.w. Upload je CV doc, docx, pdf. Deel deze vacature.
vacature
Vacature secretaresse Rotterdam Pro Assistance.
010 313 07 50. Meld u hier aan voor onze. directiesecretaresse management support office manager office manager rotterdam personal assistant secretaresse secretaresse gezocht secretaresse rotterdam vacature secretaresse den haag management assistent vacature secretaresse rotterdam. Pro Assistance is lid van MVO Nederland.
vacature directiesecretaresse
Vacature Directiesecretaresse / Marketing De Persgroep Nederland Alle Mediavacatures.
Vacature Directiesecretaresse / Marketing De Persgroep Nederland. De Persgroep Nederland is een toonaangevend mediabedrijf op het gebied van nieuws, opinie, cultuur, inspiratie en ontspanning. Het is een modern en professioneel mediabedrijf met passie voor media, zowel online als print, voor bezoekers, lezers en adverteerders.
vacature
Vacature Directiesecretaresse in s-Gravenhage 38 uur/week Unique Uitzendbureau.
Om in aanmerking te komen voor de functie van directiesecretaresse dien je te voldoen aan de volgende eisen.: afgeronde MBO opleiding richting secretaresse of vergelijkbaar. goede verbale en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands, Frans, Engels en Duits. Engels zeer belangrijk, Duist en Frans i.v.m. doorverbinden van de telefoon, correspondentie en het inplannen van afspraken. kennis van administratieve en procedurele regelgeving en de toepassing daarvan. certificaat gebruik moderne kantoorapplicaties, zoals MS Office. Ervaring in een vergelijkbare functie / Ministerie van Defensie. kritische instelling / zorgvuldig. flexibel en representatief. Voldoe jij aan alle boven gestelde eisen? Dan ontvangen wij graag uiterlijk maandag 6 maart, 10.00 uur jouw sollicitatie! Voldoe je niet aan alle gestelde eisen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het heeft op dit moment geen zin om te reageren op deze functie. De opdrachtgever vraagt ons specifiek om alleen kandidaten voor te stellen die volledig aan het profiel voldoen. Gezien de grote hoeveelheid reacties op onze openstaande functies, kunnen wij momenteel alleen een reactie geven op kandidaten die volledig aan het profiel voldoen. Over het bedrijf. De werkzaamheden worden verricht binnende Defensie Materiaal Organisatie DMO van het Ministerie van Defensie. Tip een vriend. Vacature is vervuld.
vacature
Vacature directiesecretaresse CuraXL Meer dan zorg.
De Directiesecretaresse ontvangt hiërarchisch leiding van de directie. De Directiesecretaresse geeft zelf geen leiding, zij geeft functionele aanwijzingen en coördineert de processen en ondersteunt de medewerkers op het secretariaat. Wat moet ik bereiken? Resultaten Wat kan ik doen om de doelen te bereiken?
vacature
Pienk.
Voor een overzicht van al onze Secretariële vacatures en vacatures als directiesecretaresse in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een directiesecretaresse vacature of ik zoek een baan als directiesecretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!
217 Directiesecretaresse Vacatures Adzuna.
Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuisapothekers NVZA heeft voor haar locatie in De Meern een vacature voor een Directiesecretaresse 24 uur per week Wie zijn wij de voortgang van de dossiers in zijn of haar portefeuille. Drie bestuursleden vormen het Dagelijks Bestuur.

Contacteer ons