Op zoek naar mannelijke secretaresse?

 
mannelijke secretaresse
Waarom geen mannelijke secretaresse? Blik op nieuws.
Waarom geen mannelijke secretaresse? Bij emancipatie denkt men meestal aan vrouwen en over het algemeen vindt men dat ze een eind gekomen zijn. Niet alleen nemen veel vrouwen met kinderen deel aan het arbeidsproces, vaak in deeltijd weliswaar, maar de beroepen die vroeger als typische mannenberoepen werden geclassificeerd en daardoor niet voor hen openstonden, behoren thans tot de mogelijkheden.
secretaresse opleiding mbo
Mannelijke assistent aan het woord blog.secretary.nl.
Home Samenwerken management Mannelijke assistent aan het woord. Mannelijke assistent aan het woord. april 26, 2013 Samenwerken management, Secretaresse Tips Laat een reactie achter 1015, Bekeken. Het is waar: het overgrote deel van de secretaresses bestaat uit vrouwen. Gelukkig zijn er ook een paar uitzonderingen.
plombier-a-marseille.eu
Secretaresse Wikipedia.
Dit kan gebeuren als iemand zelf geen tijd heeft om zich daarmee bezig te houden, bijvoorbeeld artsen of directeuren. Een secretaresse is niet de vrouwelijke vorm van secretaris. Een mannelijke secretaresse heeft doorgaans als functiebenaming secretariaatsmedewerker. Secretaressen hebben vaak op hun beurt collega's' die hen kunnen helpen met eenvoudiger taken, dit zijn de administratief of secretarieel medewerkers.
sigaretten
Vrouwelijke beroepsnamen.
Soms is er sprake van een duidelijk betekenisverschil tussen de mannelijke beroepsaanduiding en de vrouwelijke pendant ervan. Het klassieke voorbeeld is: secretaris versus secretaresse. Vandaar dat een vrouwelijke secretaris ook secretaris genoemd wordt en een mannelijke secretaresse: persoonlijk secretariaatsmedewerker. De laatste term is uiteraard ook voor vrouwen geschikt.
secretaris / secretaresse Genootschap Onze Taal Onze Taal.
die belast is met de administratie, het archief, de correspondentie van een persoon of instantie. Een secretaresse kan zowel een man als een vrouw zijn, al wordt een man zelden aangeduid met secretaresse; meestal wordt hij dan administratief medewerker of persoonlijk assistent genoemd.
Ik wil graag een mannelijke secretaresse Economie Voor nieuws, achtergronden en columns.
Dat vind ik zielig. Er is maar één verschil tussen een office manager en een secretaresse: de frustratie.'Met' de hogere waardering van het vak, komen er langzaam ook meer mannen die secretaresse willen worden. Ik zou graag honderd mannelijke secretaresses in mijn portefeuille hebben.
Mannelijke versus vrouwelijke secretaresses.
Home Secretaresse Columns Menno Spiekerman Mannelijke versus vrouwelijke secretaresses. Mannelijke versus vrouwelijke secretaresses. Wat is toch de reden dat er tot op de dag van vandaag nog steeds voornamelijk vrouwelijke secretariële ondersteuners zijn en amper mannelijke? 99% is namelijk vrouw en slechts 1% is man.

Contacteer ons