Meer resultaten voor opleiding secretaresse

 
opleiding secretaresse
opleiding secretaresse
Wij bieden 2 handige tools voor zoekmachineoptimalisatie SEO Page Optimizer en Keyboost. Wil jij ook hoger scoren in Google? Lees dan verder.
Opleiding tot office manager/directiesecretaresse.
Topsecretaresses met de ambitie om office manager te worden, kunnen zich natuurlijk ook richten op een opleiding tot manager. Opleidingsinstituut Schoevers biedt verschillende leergangen voor directiesecretaresses en office managers. Bij een aantal van deze leergangen krijg je vrijstelling voor de hbo-opleiding Office Management. Je kunt deze leergangen volgen als je mbo-niveau hebt en minimaal drie jaar ervaring als secretaresse of managementondersteuner.
opleiding
Secretaresse BOL niveau 3 in Nijmegen ROC Nijmegen.
mbo-diploma van een verwante opleiding op niveau 2. een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma of bewijsstuk. Een intakegesprek maakt deel uit van de toelatingsprocedure. Na het behalen van je diploma Secretaresse kun je doorstromen naar verschillende niveau 4-opleidingen zoals de opleiding Managementassistent, Juridisch Medewerker of Toerisme.
secretaresse opleiding
Noorderpoort Secretaresse 25152.
Deze oefeningen bereiden jou uiteraard ook goed voor op de verschillende stages. Tijdens de opleiding is het mogelijk om een module medische terminologie te volgen. Bij het behalen van je diploma krijg je dan een extra certificaat, waarmee je als medisch secretaresse aan de slag kunt.
opleiding
Secretaresse MBO Niveau 3 Gouda, Leiden, Zoetermeer mboRijnland.
Secretaresse, dát wordt jouw beroep. Misschien heb je er wel altijd van gedroomd om zaken te regelen voor je manager of directeur. Om een hecht team te vormen. Dan zal de opleiding Secretaresse je best bevallen. Je leert daarin allerlei administratieve en organisatorische taken uit te voeren.
opleiding
Opleiding Secretaresse Avondopleidingen SKO.
Als u werkzaam bent of wilt zijn als secretaresse en daarvoor een diploma secretaresse wilt behalen, is de LSSO Opleiding Secretaresse een uitgelezen opleiding. De opleiding is ook bijzonder geschikt voor herintreders/omscholers die een aantal praktische vaardigheden willen leren en/of hun oude kennis willen ophalen.
opleiding
Secretaresse Opleiding detail Da Vinci College.
Startmomenten: eind augustus uitzondering daar gelaten. Stel een vraag Meld je aan. Het beroep Toelatingseisen Over de opleiding Stage Keuzedelen Vakken Vervolg De kosten Studie in cijfers. Lees pagina voor. Als secretaresse vervul je vaak een spilfunctie binnen de organisatie waarvoor je werkt.
opleiding
Opleiding Secretaresse in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Pas de filters aan. Meest bekeken opleidingen. MBO Secretaresse niveau 3 12 maanden MBO Niveau 3 Bekijk de opleiding. HBO Directiesecretaresse 12 maanden HBO-programma Bekijk de opleiding. MBO Medewerker Secretariaat en Receptie niveau 2 9 maanden MBO Niveau 2 Bekijk de opleiding.
Secretaresse mbo opleiding Rijn IJssel.
Je werkt in de meest uiteenlopende bedrijven en instellingen. Om een indruk te krijgen van jouw werkzaamheden na deze opleiding bekijk je deze korte video. 25152, Secretariële beroepen Secretaresse. Je leert hier werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Deze BOL-opleiding duurt 2-3 jaar.
Secretaresse opleidingen doe je voordelig bij het NTI.
Ze bepaalt welke telefoontjes wel of niet belangrijk zijn, wie er binnenkomt en hoe de agenda van haar leidinggevende er uit ziet. Met de opleiding secretaresse van het NTI word je in korte tijd klaargestoomd om te werken als secretaresse.

Contacteer ons