Op zoek naar secretaresse advocatenkantoor?

 
secretaresse advocatenkantoor
Secretaresse Advocatenkantoor Vacatures Vacatures.nl.
SECRETARESSE M/V Van Kaam IP Media is op zoek naar een ambitieuze, klantvriendelijke en accurate juridisch secretaresse M/V voor minimaal vier dagen in de week. Float Secretaresse Amsterdam. Voor een groot internationaal advocatenkantoor zijn wij per direct op zoek naar een flexibele Float Secretaresse die op verschillende afdelingen inspringt waarnodig.
secretaresse opleiding
Juridisch secretaresse vacatures NationaleVacaturebank.nl.
De ideale kandidaat: Heeft ervaring als juridisch secretaresse op Raad van Bestuur en Raad van Toezicht niveau; Is accuraat naar een juridisch secretaresse voor de Raad van Bestuur. 17 dagen geleden geplaatst 32 uur HBO Juridisch secretaresse. Ben jij die juridische secretaresse die kwaliteit hoog juridische administratie.
secretaresse opleiding
In t Veen Advocaten Functie secretaresse.
Algemeen Advocaat Secretaresse Student. Home Ons kantoor Rechtsgebieden Tarieven Pro deo Uw mening Klachten. Artikelen Links Sponsoring. Alphen aan den Rijn Waddinxveen Boskoop. Als secretaresse op ons kantoor ben je veelal het eerste aanspreekpunt voor cliënten, advocaten, instellingen en andere partijen.
secretaresse opleiding
Beroep juridisch secretaresse. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-of
Administratief secretarissen en gespecialiseerde secretarissen /. Beroep juridisch secretaresse. Een juridisch secetaresse voert secretariële en administratieve taken uit in advocatenkantoren, juridische afdelingen van grote ondernemingen, vastgoed ondernemingen, rechtbanken en overheidsinstanties. Hij/zij bereidt juridische documenten en correspondentie voor, zoals dagvaardingen, klachten en gerechtelijke verzoeken.
snoepzakjes kopen
De week van een juridisch secretaresse DVDW Advocaten.
Als rechterhand van een advocaat neem je zo veel als mogelijk de administratieve zaken uit handen, zodat hij of zij zich kan concentreren op de juridisch inhoudelijke aspecten. Je doet alle algemene werkzaamheden van een secretaresse, zoals post behandelen, de telefoon aannemen, agenda beheren enzovoorts. Het juridische deel zit hem voornamelijk in het uitwerken van processtukken aan de hand van digitale dictaten van de advocaat en het uitwerken van dossiernotities. Wat maakt jouw werk leuk? Het is erg leuk om als team alles in het werk te stellen om de vele deadlines te halen. Ik werk voor Martine Boender-Radder. Zij is gespecialiseerd in Personen en Familierecht. Ik heb dan ook veel persoonlijk contact met de cliënten, die willen vaak ook even gewoon hun verhaal kwijt. Daarnaast moet je zelf het initiatief durven nemen om alle administratieve zaken van de advocaat over te nemen en te organiseren. Dat zelfstandige in combinatie met het gezamenlijk halen van de deadlines zorgt ervoor dat het werk nooit standaard is. Hoe is de sfeer op een advocatenkantoor?
Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Wat ga je doen als Medior Juridisch Secretaresse? Je hebt een secretaresseopleiding of juridische opleiding op mbo4 niveau afgerond. Gesponsord vacature opslaan. Vacature juridisch secretaresse. Joosten Advocaten Amsterdam. Ons advocatenkantoor zoekt een ervaren of junior secretaresse voor onze vestiging in Amsterdam.
Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor Vacatures Vacatures.nl.
Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor vacatures. Vacatures 1 8 van 8. De clienten verwachten een hoog kwalitatieve dienstverlening en de Juridisch Secretaresse ondersteunt hierbij. De clienten verwachten een hoog kwalitatieve. Junior Juridisch Secretaresse Amsterdam. Het gaat om Juridische Secretaresse functies op verschillende rechtsgebieden binnen de advocatuur zoals ondernemingsrecht, fiscaalrecht en banking.
Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor-vacatures in Haarlem oktober 2017 Indeed.nl.
Een leuke vlotte secretaresse die ervaring heeft als juridische secretaresse, dat is waar dit advocatenkantoor naar op zoek is. 2 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor ZIJ Vacatures in Amsterdam. Schelstraete Advocaten Amsterdam. BEGINNEND/ JUNIOR SECRETARESSE Met recent afgeronde Schoevers secretaresse opleiding of soortgelijk.
Juridische Secretaresse Advocatenkantoor-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
2.200 3.200 per maand. Voor een snelgroeiend internationaal advocatenkantoor in Amsterdam ben ik op zoek naar een Juridisch Float Secretaresse. Gesponsord vacature opslaan. Vacature juridisch secretaresse. Joosten Advocaten Amsterdam. Ons advocatenkantoor zoekt een ervaren of junior secretaresse voor onze vestiging in Amsterdam.

Contacteer ons