Zoeken naar secretaresse banen

 
secretaresse banen
Vind secretaresse in Vacatures op Marktplaats.nl.
Functiebeschrijving voor een advocatenkantoor in zwolle zijn wij per direct op zoek naar een juridisch secretaresse Heb jij ervaring op een advocatenkantoor als juridisch secretaresse en ben jij beschikbaar voor een nieuwe uitdaging Dan komen wij graag met jou in contact.een juridische secretaresse is een MBO Tot en met 24 uur N.o.t.k 22 aug 17 Flexpoint Zwolle.
administratie
Secretaresse vacatures Horeca, banen, parttime banen en stages.
Secretaresse vacatures Horeca, banen, parttime banen en stages. Onderstaand een overzicht van vacatures voor Secretaresse in de Horeca, banen, parttime banen en stages. Staat de Secretaresse vacature die je zoekt er nu niet tussen, meld je dan aan voor de gratis email service vacature mail Secretaresse Horeca, je ontvangt dan nieuw geplaatste vacatures automatisch in je mailbox Zoek resultaten.
marketing bedrijf
Secretaresse Hotel, vacatures, banen, bijbaan.
Ook secretariële banen zijn beschikbaar in hotels Ter ondersteuning van een directielid of een afdeling zorgt deze persoon voor bijvoorbeeld de correspondentie agendabeheer notuleren van vergaderingen archiveren en telefoon beantwoording De secretariële medewerkers werken over het algemeen tijdens kantoortijden en als deze functie als startfunctie wordt aangeboden dan is de meest gevraagde opleiding een secretariële of Horeca MBO op niveau 4 of een HBO In deze baan kan soms ook parttime worden gewerkt vacatures voor deze baan worden door hotel regelmatig intern ingevuld Klik hier voor een vacature overzicht van openstaande banen of bijbanen in het secretariaat van hotels secretaresse Hotel, vacatures, banen, bijbaan.
freelance secretaresse
Vacatures administratief medewerker Tempo-Team. Tempo-Team.
Werken in Den Bosch. Werken in Den Haag. Werken in Eindhoven. Werken in Groningen. Werken in Maastricht. Werken in Rotterdam. Per dienstverband Parttime banen. Zzp / freelance opdrachten. Per opleidingsniveau LBO / MAVO / VMBO. MBO / HAVO / VWO.
Goedkope vloerkleden
Secretaresse vacatures Secretariële Vacatures Werken bij LeasePlan.
Als Secretaresse bij LeasePlan coördineer en plan jij alle interne en externe afspraken en vergaderingen Je behandelt en filtert inkomende telefoongesprekken en ontvangt onze relaties Daarnaast verzamel jij alle gegevens voor de vergaderingen zorg je voor de verslaglegging en het versturen van de vergaderstukken Afhankelijk van jouw afdeling kun je daarnaast taken hebben zoals het opstellen van prestaties of het bewaken van actiepunten Je komt in aanmerking voor onze Secretaresse vacatures als je. een MBO-opleiding hebt afgerond en beschikt over 1-2 jaar relevante werkervaring een klantgerichte instelling en uitstekend communiceert in zowel Nederlands als Engels stressbestendig representatief sociaal vaardig accuraat flexibel en een organisatietalent bent wilt werken voor een Top Employer die jou motiveert het beste uit jezelf te halen Interesse in een van onze Secretaresse banen?
goochelen
Medisch secretaresse vacatures Assistenten Gezondheidszorg Banen.
Op gezondheidszorgbanen.nl bent u aan het juiste adres voor vacatures voor een functie als medisch secretaresse Als kandidaat voor een vacature medisch secretaresse weet u dat uw werk enerzijds draait om de patiëntenbelangen en anderzijds het faciliteren van de rol die de specialisten hierin hebben Zorgvuldigheid is een must omdat een functie als medisch secretaresse draait om mensenlevens Een functie als medisch secretaresse vereist recente kennis van de medische terminologie Daarnaast heeft een medisch secretaresse een groot sociaal talent aangezien u het aanspreekpunt bent voor zowel patiënt als bezoeker Geautomatiseerde systemen kennen voor u geen geheimen en u bent doordrongen van het belang dat alle patiëntgegevens correct op orde moeten zijn Bent u op zoek naar een nieuwe baan als medisch secretaresse in bijvoorbeeld Noord-Holland Gelderland of een andere locatie Bekijk dan snel onderstaand aanbod medisch secretaresse vacatures 9 openstaande vacatures gevonden Automatisch nieuwe vacatures ontvangen?
Secretaresse Vacatures Vacatures.nl.
Randstad Amsterdam Per direct zijn wij op zoek naar een secretaresse bij een bedrijf in Amsterdam voor 40 uur per week Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen Adv Randstad Junior secretaresse voor een advocaat en notariskantoor gezocht.
Fulltime Mbo Secretaresse-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Secretaresse bij de Graduate School. TU Delft 22 reviews Delft 2.161 2.917 per maand Je hebt een MBO werk en denkniveau en een afgeronde secretaresse of administratieve opleiding De functie van secretaresse is gekoppeld aan de positie van 1 dag geleden vacature opslaan meer.
Secretaresse? Vind de leukste vacatures bij Experis.
Specialisme: Professional Management Assistance Locatie: Amsterdam Salaris: 1750 2500 Ervaring: Tot 3 jaar Misschien wel het meest toegankelijke advocatenkantoor van Amsterdam Ze zoeken iemand die eager is en werk ziet liggen Aanpakkers maar wel met meer over de vacature Junior Secretaresse Notariaat Bekijk vacature.

Contacteer ons