Zoeken naar jurist vacature

 
jurist vacature
jurist vacature
VanWestreenen Vacature Jurist.
Hebben van een leidende rol in de verdere uitbouw van de juridische tak van VanWestreenen. Gewenst profiel Jurist. De ideale Jurist die we zoeken beschikt over.: Een afgeronde WO rechtenstudie Bestuursrecht en/of Omgevingsrecht.; Ervaring als Jurist binnen het domein van Ruimtelijke Ordening, Milieu en/of Planologie.;
uitzendbureau
Jurist vacatures YER.nl.
YER Legal werft een Jurist Privacy. Het betreft hier een fulltime positie voor een universitair opgeleide jurist met 2-5 jaar relevante werkervaring als Jurist Privacy of in soortgelijke positie. Lees nu onze vacature, solliciteer en wellicht ontmoeten we elkaar binnenkort op één van onze kantoren.
vacature
Vacature incasso jurist rotterdam.
Spreekt deze vacature voor incasso jurist Rotterdam jou aan? Dan nodigen wij jou graag uit bij ons te solliciteren. Stuur ons in dat geval jouw sollicitatiebrief voorzien van motivatie, ambitie en persoonlijke interesses, en verder jouw CV en cijferlijsten van de rechtenstudie.
vacature
Vacatures Jurist Vacature Jurist Maandag.nl.
Leid jij als geen ander wetgevingstrajecten? Ga jij als jurist bestuursrecht nauwkeurig om met de wetgeving? Wij hebben aansprekende vacatures voor jurist bestuursrecht. Als jurist bestuursrecht begeleid je wetgevingstrajecten die van groot belang zijn voor gemeenten, provincies of zelfs heel Nederland.
vacature
Vacature Jurist Kab Accountants Belastingadviseurs.
Functie eisen Jurist. Om voor deze functie in aanmerking te komen voldoe je aan onderstaand profiel. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Afgeronde opleiding Nederlands Recht. Je bent nauwkeurig en vakkundig. Je vindt het leuk om op meerdere rechtsgebieden bezig te zijn. Je bent een klantgerichte teamplayer met sterke communicatieve vaardigheden. Je gaat professioneel en zakelijk te werk en je staat voor kwaliteit. Wat bieden wij? Fulltime dienstverband 32-40 uur. Goede werksfeer binnen een gevarieerd team van betrokken collegas. Een werkomgeving met een informele cultuur. Een veelzijdige functie met klantencontact. Volop ruimte voor initiatief en het dragen van verantwoordelijkheid.; Een prima salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Heb jij interesse in deze vacature?
vacature
39 Jurist vacatures in Noord-Brabant Adzuna.
Voor deze afdeling zoeken wij ter uitbreiding een breed inzetbare jurist, die samen met Arbeidsrecht, Sociaalzekerheidsrecht en Contractenrecht Over de functie Als Jurist binnen de groep ben je het juridische aanspreekpunt voor de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Meer over deze vacature.
jurist arbeidsrecht
Jurist HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Minimaal een afgeronde HBO Rechten opleiding Ben jij een startende jurist en op zoek naar een functie waar Ik heb een nieuwe vacature binnen gekregen als jurist handhaving. 17 dagen geleden geplaatst 16 uur HBO Jurist Handhaving. HBO /WO werk en denkniveau op juridisch/bestuurlijk vlak; Allround jurist handhaving op het gebied van bouw, milieu, water Als jurist handhaving controleer en adviseer je op naleving van wet.
vacature
Juridische Banenbank de beste vacatures voor juristen JBB Juridische Banenbank.
Legal Counsel EMEA APAC. Amsterdam, Noord-Holland, Randstad. Utrecht, Utrecht, Randstad. Vacature advocaat-medewerker / gevorderde stagiaire. Alkmaar, Noord-Holland, Randstad. Plaatsvervangend griffier Hof van Discipline. Den Haag, Zuid-Holland. Amsterdam, Niet bekend. Legal Counsel Business Legal Affairs. Amsterdam, Noord-Holland, Randstad. Jurist Klant Contact Center.
vacature
Vacature Jurist Letselschade Leiden.
Jurist Letselschade Leiden Leiden esther.rutters@achmea.nl. Solliciteer Print vacature. Als jurist letselschade medior behandel je gemiddeld complexe zaken met middelzwaar letsel als gevolg van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, medische fouten en mishandelingszaken. Ook kun je minder veel voorkomende schades tegenkomen, zoals letsel als gevolg van een hondenbeet of een aanvaring met een boot.
vacature

Contacteer ons