Resultaten voor medisch secretaresse

 
medisch secretaresse
Medisch secretaresse vacatures Assistenten Gezondheidszorg Banen.
Zorgvuldigheid is een must omdat een functie als medisch secretaresse draait om mensenlevens. Een functie als medisch secretaresse vereist recente kennis van de medische terminologie. Daarnaast heeft een medisch secretaresse een groot sociaal talent, aangezien u het aanspreekpunt bent voor zowel patiënt als bezoeker.
medisch secretaresse vacature
Medisch secretaresse Instituut Memo.
Medisch secretaresse wordt ook wel eens anders genoemd! Het komt steeds vaker voor dat instellingen de werkzaamheden van een medisch secretaresse een andere naam geven, zoals baliemedewerker, medisch medewerker, afdelingsassistente of polikliniekassistente. Let daarop bij het zoeken van een baan!
opleiding secretaresse hbo
Medisch Secretaresse I LSSO DOC Opleiding Training.
De opleiding Medisch Secretaresse I bestaat uit vier modules voor de algemene secretariële vaardigheden en drie medische modules. Je sluit de opleiding af met het diploma Medisch Secretaresse I. Met het LSSO-diploma Medisch Secretaresse I onderscheid je je bij een sollicitatie met specifieke medische kennis.
opleiding secretaresse hbo
Cursus Medisch secretaresse De nr. 1 thuisstudie van Laudius.nl.
Wat kun je met deze cursus Medisch secretaresse? De cursus medisch secretaresse leidt op voor een erkend diploma en leert je alles wat je moet weten om een goede start te maken als secretarieel ondersteuner van een arts of specialist.
opleiding secretaresse hbo
Beroep: Medisch secretaresse bekijkjetoekomstnu.
Je werkt in ziekenhuizen, voor de GGD, een huisartsenpraktijk. Je kunt uitgroeien tot senior medisch secretaresse, officemanager of hoofd van het medisch secretariaat. Als je net van school komt, verdien je tussen de 1350 en 1500 euro bruto per maand.
opleiding secretaresse hbo
Medisch Secretaresse 1 LSSO.
De certificaten voor de zeven modules geven recht op het diploma Medisch Secretaresse 1 LSSO. Voor de cursus Medisch Secretaresse 1 is een vooropleiding van minimaal vmbo-kb kaderberoepsgerichte leerweg aan te bevelen en/of relevante werkervaring. Ook LSSO-cursisten met het diploma Secretaresse zijn toelaatbaar.
cursus medische terminologie
Vergelijk 12 Medisch secretaresse opleidingen en cursussen Werksite.
Een medisch secretaresse moet gedegen kennis van medische terminologie hebben, secretarieel vaardig. Type opleiding Thuisstudie Prijs 871 Tijdsduur 20 maanden. Een nieuwe start als medisch assistent Droom jij ook van een succesvolle carrière als medisch. Type opleiding Thuisstudie Prijs 249 Tijdsduur 6-9 maanden.
Medisch secretaresse YouTube.
Juridisch secretaresse Duration: 219. Mbowijzernl 2781, views. Medisch Secretaresse Duration: 131. NieFaS Heerenveen 931 views. Elke dag weer een uitdaging als medisch secretaresse Duration: 152. SYNTRA Limburg 3312, views. Hoe ziet de secretaresse haar toekomst? ManagementSupportTV 537 views. Interview secretaresse Duration: 458.
De inhoud LSSO Opleidingen.
Voor de opleiding Medisch Secretaresse 1 is een vooropleiding op MAVO of VMBO-niveau minimaal aan te bevelen. Als je het LSSO-diploma Secretaresse hebt behaald, hoef je de 4 algemene modulen niet meer te volgen, maar alleen nog maar de 3 medische!

Contacteer ons