Zoeken naar opleiding juridisch medewerker

 
opleiding juridisch medewerker
MBO Juridisch Medewerker Scheidegger Opleidingen.
Deze opleiding is zeer geschikt als je wilt werken als juridisch medewerker in een bedrijf of overheidsinstelling. Je kunt met deze opleiding ook prima aan de slag in een ondersteunende juridische functie op een advocaten of notariskantoor. Deze opleiding wordt verzorgd op MBO-niveau.
boekhoudprogramma online
Juridisch Administratief Medewerker BOL niveau 4 in Nijmegen ROC Nijmegen.
Juridisch Administratief Medewerker. Juridisch Administratief Medewerker. Details van de opleiding. BOL Niveau 4 in Nijmegen. Infoavond bezoeken Aanmelden. Als Juridisch Administratief Dienstverlener verricht je ondersteunende administratieve werkzaamheden in een juridische context. Tijdens de opleiding is er veel aandacht voor de juridische vakken zoals arbeidsrecht, strafrecht en sociale zekerheid.
perfect eyelash amsterdam
Juridisch Medewerker Schoevers.
Met deze opleiding bereid je je uitstekend voor op de werkzaamheden van een juridisch medewerker. Na afloop heb jij alles in huis om juridische correspondentie te voeren, met het juiste vakjargon en kun je klantgericht mensen ontvangen. Belangrijke vaardigheden als je optimaal wilt presteren in jouw functie!
vacature juridisch
Juridische opleiding of training in deeltijd volgen? NCOI Opleidingen en Trainingen.
Of bekijk alle 84 opleidingen. Meest bekeken Juridisch. HBO Bachelor Rechten 36 maanden HBO Bacheloropleiding Bekijk de opleiding. HBO Sociaal Juridische Dienstverlening 1 jaar 12 maanden HBO-programma Bekijk de opleiding. MBO Juridisch-Administratief Dienstverlener niveau 4 18 maanden MBO Niveau 4 Bekijk de opleiding.
Juridisch-administratief Dienstverlener bol, mbo Business Administration College.
Vanuit school begeleidt een docent je met de stage. Na je opleiding. Met je diploma kun je meteen aan de slag als juridisch-administratief dienstverlener, bijvoorbeeld bij advocatenkantoren, notarissen, makelaars en incassobureaus en ook rechtbanken. Je kunt ook verder leren. Dan is het belangrijk om te weten dat het Business Administration College samenwerkt met de Hogeschool Utrecht. Hierdoor kun je makkelijk doorstromen naar de hbo-opleidingen Management, Economie en Recht MER of Sociaal-Juridische Dienstverlening SJD of hbo-Recht. Je kunt ook kiezen voor andere hbo-opleidingen. Medewerker Human Resource Management HRM bol, mbo. Medewerker Human Resource Management HRM sprint 1 jaar bol, mbo. Juridisch-administratief Dienstverlener sprint 1 jaar bol, mbo.
Opleiding Juridisch-administratief dienstverlener bol Mbo Niveau 4 Albeda, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Naaldwijk, Maassluis, Rijnmond.
Of ga je verder met de opleiding Juridisch administratief dienstverlener? Dan word je opgeleid tot een juridische en administratieve duizendpoot. Als juridisch medewerker help je klanten met juridische vragen. Je verricht ondersteunend werk voor bijvoorbeeld advocaten, notarissen en overheden. Ook zijn er veel mogelijkheden om door te studeren na de opleiding Juridisch administratief dienstverlener.
Opleiding tot juridisch medewerker gezocht op HBO-niveau bbl Springest.
Als u graag in boeken leest en in uw eigen tempo studeert dan is een thuisstudie MBO Juridisch Medewerker Zakelijke dienstverlening van het LOI misschien iets voor u. Bent u op zoek naar praktijkgericht onderwijs dan kan de opleiding tot Juridisch medewerker met specialisatie zakelijke dienstverlening en openbaar bestuur van het NCOI een optie zijn.
Juridisch medewerker opleiding MBO Niveau 4.
Informeer hiervoor bij de opleiding van je keuze. Als juridisch medewerker werk je bijvoorbeeld op een uitzendbureau, bij de gemeente of bij een sociale instantie. Deze opleiding duurt 4 jaar. Instelling Stad Beoordeling. MBO Utrecht Academie voor Economie en Ondernemen, Utrecht.
Opleiding Juridisch administratief dienstverlener N4 MBO Utrecht.
Je vastbijten in zaken en alles tot op de bodem uitzoeken? Misschien is de opleiding Juridisch administratief dienstverlener bij MBO Utrecht wel iets voor jou! Over de opleiding Juridisch administratief dienstverlener. De medewerker juridisch-administratieve beroepen verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden in een juridische context in overheids, profit en non-profitorganisaties.

Contacteer ons