Resultaten voor vacature juridisch medewerker advocatenkantoor

 
vacature juridisch medewerker advocatenkantoor
Vacature Juridisch medewerker 3 Advocaten.
Vacature Juridisch medewerker. 28 januari 2015. 3 Advocaten is per direct op zoek naar een Juridisch medewerker. Wij zoeken iemand met een bachelor en master rechtsgeleerdheid met een oprechte interesse voor de rechtsgebieden die wij tot onze specialiteit rekenen: Bestuursrecht, Strafrecht en Vreemdelingenrecht.
vacature
Zoeken KienhuisHoving advocaten en notarissen.
KienhuisHoving advocaten en notarissen zoekt voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht/Faillissementsrecht een Gevorderd advocaat-stagiaire/beginnend advocaat-medewerker en een Juridisch medewerker/advocaat-stag. Vacature juridisch medewerker / advocaat-stagiaire Vastgoed. De praktijkgroep Vastgoed heeft een vacature voor een juridisch medewerker, met mogelijkheid om door te groeien naar advocaat-stagiaire.
vacature juridisch medewerker
Juridisch medewerker of advocaat-medewerker Voxius.
De praktijk bestaat uit het begeleiden van onder meer fusies en overnames, joint ventures, herstructureringen, aandelentransacties, activa/passiva deals, internationale contracten en. Juridisch medewerker of advocaat-medewerker. Onze opdrachtgever is een klein gespecialiseerd advocatenkantoor in Zuid-Holland. Het kantoor adviseert zowel overheden als ondernemingen van MKB-bedrijven tot beursgenoteerde multinationals op het gebied van aanbestedingsrecht en contractenrecht.
vacature juridisch medewerker advocatenkantoor
Utrecht Juridisch Medewerker Jobs en de beste Juridisch Medewerker Carriere mogelijkheden in Utrecht JobisJob Nederland.
vacatures juridisch medewerker advocatenkantoor. van: Studentenvacature.nl 2 dagen geleden. soortgelijke vacatures: Commercieel Medewerker Utrecht, Financieel Medewerker Utrecht. Vacature: Commercieel medewerker binnendienst. Bij Adecco werken we aan werk. Dat is boeiend en afwisselend. Want alles draait om mensen, dromen en ambities.
Verhuisdozen
Vacatures Advocatenkantoor Shaaban Rotterdam.
Bij Advocatenkantoor Shaaban is er ruimte voor een juridisch medewerker met relevante ervaring binnen de rechtspraktijk. Naast scherpte, creativiteit, overtuigingskracht en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal beschik je over een gedreven instelling en een sterke persoonlijkheid. Je kunt zelfstandig dossiers behandelen en de belangen van onze cliënten optimaal behartigen.
vacature
Vacature juridisch medewerker / paralegal m/v Actueel Adriaanse van der Weel Advocaten.
Contact en route. Home Actualiteiten Actueel Vacature juridisch medewerker / paralegal m/v. Vacature juridisch medewerker / paralegal m/v. 23 maart 2016. Vanwege de uitbouw van de bedrijvenpraktijk zoeken wij een enthousiaste juridisch medewerker / paralegal. Klik hier voor de vacature.
vacature
Vacatures De Koning Vergouwen Advocaten.
We zijn generalisten met specialistische kennis in huis. Op het gebied van horeca, film, onroerend goed en CAO-controle staan we bekend als dé juridische experts. Maar we voeren ook een intieme familierechtpraktijk, waarin we opkomen voor de kwetsbaarste menselijke relaties.
vacature
Juridische vacatures Juridisch medewerker Juridische baan Manpower.
Zowel tijdelijk als vast, fulltime en parttime. Via Manpower kun je bijvoorbeeld aan de slag als juridisch medewerker op een advocatenkantoor of secretaresse op de juridische afdeling van een groot bedrijf. Incassomedewerker omgeving Utrecht. 190000-270000, bruto per maand. Een prima salaris, ee fulltime functie, direct op contract bij de opdrachtgever en een baan waarin jouw pragmatische en proactieve instelling gewaardeerd wordt: spreek dit jou aan? Ben jij daarbij een ervaren incassomedewerker en heb jij gedegen kennis van. 190000-270000, bruto per maand. Bekijk de vacature Solliciteer nu Vacature opslaan.
vacature
Vacatures bij AvestiaAdvocatenkantoor NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij AvestiaAdvocatenkantoor. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij AvestiaAdvocatenkantoor?

Contacteer ons