Zoeken naar vacature juridisch medewerker

 
vacature juridisch medewerker
caldic techniek
Juridisch medewerker in Den haag.
De afdeling Advies is een zeer gewaardeerde dienstverlening van de Consumentenbond voor leden en niet-leden en dus een belangrijk visitekaartje van de Bond. Als juridisch medewerker binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het adviseren en informeren van leden en niet leden over reeds genoemde gebieden. start hier
juridisch vertaalbureau
Juridisch medewerker m/v: JBMatch.
facebook twitter LinkedIn. Reageer op deze vacature. Eindhoven Airport N.V, met 43, miljoen passagiers in 2015, groeit snel en kenmerkt zich door flexibiliteit en een prettige collegiale werksfeer. Eindhoven Airport N.V. biedt direct werk aan 46 personen; op de luchthaven werken in totaal ca. In verband met uitbreiding is de afdeling Juridische Bestuurlijke zaken op zoek naar een. Juridisch medewerker m/v. Als juridisch medewerker ben je verantwoordelijk voor het bieden van juridische ondersteuning aan directie, managementteam en de afdelingen van Eindhoven Airport.
offshore vacatures
Vacature: Juridisch medewerker Medische Vacature vervuld.
De functie van juridisch medewerker is ingedeeld in FWG 55. Voor meer informatie over deze vacature kan contact worden opgenomen met Jan den Elzen, manager Behandelondersteuning 010-503 1207/06-51179669. Of met de huidige functionaris: Kristina Sisa, juridisch medwerker, 010 5031133 of met Sophie Kokken, stafjurist, 010 5031214.
taxi vacatures
Juridisch medewerker EasyTalent studenten uitzendbureau.
Soorten juridisch medewerker. Als juridisch medewerker kan je ook nog verschillende kanten op. Zo kan je zowel juridisch medewerker zakelijke dienstverlener, als openbaar bestuur of sociale zekerheid. En hoewel deze voor een deel dezelfde taken hebben, zijn er ook verschillen.
online marketing vacatures
Vacatures bij de Rechtspraak.
Werken bij de Rechtspraak betekent werken aan een rechtvaardige samenleving. Ook als senior juridisch medewerker draag je hier actief aan bij. Het College van Beroep voor het bedrijfsleven CBb is de hoogste bestuursrechter op het terrein van het economisch bestuursrecht.
online marketing vacatures
Vacature juridisch medewerker bijzondere wetten Tynaarlo.
Vacature functionaris gegevensbescherming SDA Meet je eigen ecologische voetafdruk! 14-04 Vacature Huishoudelijk medewerker/ster Verdieping Religie. 19-04 Juridisch medewerker Arda Kost overleden Onderwijs. Recent nieuws in de categorie Tynaarlo Nieuws. 2053: De Grote Masloot en nabij gelegen Bongeveen vormen prachtig en uniek.
vacature gz psycholoog amsterdam
Vacature Junior Juridisch Medewerker VersTalent BV.
Junior Communicatie Medewerker Leerwerkplaats / Stage. in Den Haag. Coach met intercedent ervaring. Wil je interessante vacatures in je mailbox? Maak job search agent aan. Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe interessante kandidaten van VersTalent? Schrijft u zich dan in voor de VersTalent nieuwsbrief. Meld je aan. Algemene Voorwaarden VersTalent. Vacatures HBO student. Vacatures HBO afgestudeerd. Vacatures WO Bachelor Student.
SEO vacature
Juridische vacatures Juridisch medewerker Juridische baan Manpower.
Een prima salaris, ee fulltime functie, direct op contract bij de opdrachtgever en een baan waarin jouw pragmatische en proactieve instelling gewaardeerd wordt: spreek dit jou aan? Ben jij daarbij een ervaren incassomedewerker en heb jij gedegen kennis van. 190000-270000, bruto per maand. Bekijk de vacature Solliciteer nu Vacature opslaan. Juridisch administratief medewerker HBO UWV Alkmaar.
vacature
Vacature Juridisch medewerker heffingen Leeuwendaal.
Juridisch medewerker heffingen. Deze vacature is inmiddels vervuld. Het Samenwerkingsverband Vastgoedinformatie, Heffing en Waardebepaling SVHW in Klaaswaal heeft als kerntaak de heffing en inning van de lokale belastingen voor de 26 deelnemende gemeenten, het waterschap Hollandse Delta en de Regionale Afvalstoffen Dienst Hoeksche Waard.
vacature

Contacteer ons