Op zoek naar secretaresse gezocht?

 
secretaresse gezocht
Secretaresse-vacatures september 2017 Indeed.nl.
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Secretaresse. Een energieke secretaresse die enthousiast wordt van een ondernemende. Gesponsord vacature opslaan. Minimaal 2 jaar ervaring als secretaresse; Als secretaresse ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en externe contactpersonen, zowel telefonisch als op.
Secretaresse vacatures
Secretaresse-vacatures in Amsterdam oktober 2017 Indeed.nl.
Je biedt samen met een collega secretaresse ondersteuning aan de directie. Je houdt je bezig met het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van post en het. Gesponsord vacature opslaan. Opleiding medisch secretaresse MBO niveau; CareFirst is per direct op zoek naar een medisch secretaresse in de omgeving van Utrecht.
wikkelfolie
Secretaresse Vacatures Vacatures Secretarieel Manpower.
Allerhande taken zoals de telefoon opnemen, notuleren en notulen verwerken, agenda beheer, het verzorgen van correspondentie en soms zelf gasten ontvangen hoort bij jouw werk als secretaresse. Bekijk nu onze secretaresse vacatures. Vacature voor project secretaresse bij de Gemeente Amsterdam.
secretaresse
Secretaresse Amsterdam Pienk.
Pienk wordt door de markt gezien als dé specialist in de werving en selectie van Office Professionals waaronder secretaresses op MBO en HBO niveau, óók in Amsterdam. Als u een secretaresse in Amsterdam zoekt, dan starten we met in kaart brengen wát voor secretaresse uw bedrijf in Amsterdam precies zoekt: aan welke kwalificaties moet deze secretaresse voldoen?
Vacature Secretaresse Monsterboard.
Ook functies voor secretaresse vallen hier uiteraard onder. De mogelijkheden binnen deze beroepsgroep zijn dus zeker interessant te noemen en de kans is groot dat er een geschikte vacature voor secretaresse voor jou tussen zit. Solliciteren op een vacature voor secretaresse.
Secretaresse vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen. Om de functie van Secretaresse te kunnen vervullen voldoe: secretaresse, office manager, directiesecretaresse, secretarieel, hbo, ict, schroevers, veenendaal en uitdagende functie als Secretaresse binnen een commerciële organisatie.
Tijdelijk Secretaresse-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Pure Assistants Vacatures in Amsterdam. Secretaresse Heerenveen 20 uur. De functie voor secretaresse betreft een aanstelling voor 20 uur in een tijdelijk dienstverband, dat we bij wederzijds enthousiasme natuurlijk verlengen. 6 dagen geleden vacature opslaan meer.
vacatures voor secretaresse Randstad Nederland. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
We bepalen dan samen met jou de stappen die je moet nemen en zoeken daar de geschikte opdracht/werkervaring bij. Op die manier maak je kennis met de juiste bedrijven en werkzaamheden. Bekijk onze vacatures en solliciteer als secretaresse! bekijk alle secretaresse vacatures.
Secretariele vacatures YoungCapital.
Dan ben ik op zoek naar jou! Fulltime Duitse Secretaresse m/v gezocht in Drachten. Fulltime startersfunctie en Fulltime ervaren. Voor onze opdrachtgever in Drachten zijn wij per direct op zoek naar een Duitssprekende secretaresse m/v die aan de slag wil binnen een groot en uitdagend distributiecentrum.

Contacteer ons