Meer resultaten voor competenties secretaresse

 
competenties secretaresse
Secretaresse.
Enige administratieve ervaring of andere praktische werkervaring Home Functie database Download deze file naar uw tekstverwerker Vragen of tips over deze functie kunt u zenden naar: Wim van Osch. Copyright 2007 w.m.van osch Li Po Vrij voor gebruik onder bronvermelding Laatst bijgewerkt 4-7-2007.
secretaresse
5 onmisbare competenties voor een medisch secretaresse Wellness Academie.
De competenties waaraan je als medisch secretaresse moet voldoen, komen ruimschoots aan bod tijdens de opleiding medisch secretaresse bij de Wellness Academie. Hoewel je jouw studietijd helemaal zelf indeelt, staat een vakdocent te allen tijde voor je klaar om je bij te staan.
roller up banner
Directiesecretaresse: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Van de vroegere typekamer-dame, staat de secretaresse van nu vaak aan de lat voor webbeheer, als contact voor social media, heeft zij directe en intensieve contacten met bestuursorganen, doet zij projectorganisatie, organiseert grote evenementen en bijeenkomsten en, wat je toch de grootste ontwikkeling mag noemen, is zij de sparringpartner van de manager. Deze ontwikkeling vraagt andere competenties van de secretaresse van nu.
wasmachine
10 onmisbare competenties voor de secretaresse Management Support.
Competenties zijn een combinatie van jouw kennis, vaardigheden en gedrag. Het zwaartepunt in de competenties van jou als secretaresse verschuift door alle technologische ontwikkelingen, een nieuwe generatie managers en werken in secretaressepools in plaats van één-op-één. Als secretaresse heb je dus veel competenties nodig.
trespa platen
Beroep secretaresse. facebook-outline. twitter-outline. linkedin-outline. mail-outline. whatsapp-outline. google-plus. print. envelope. twitter. pinterest. linkedin. thumbs-o-up. facebook-official. th
Test tips bij trainingen. Competenties en vaardigheden. Geschiedenis van de psychologische test. IQ en intelligentie. Tests zakelijk afnemen. Alles over tests. Om deze site optimaal te gebruiken is het noodzakelijk om Javascript aan te zetten. Hier vind je instructies over hoe je Javascript activeert in je web browser. Cookies are required to use this site. Here are the instructions how to enable Cookies in your web browser. Administratief personeel /. Administratieve medewerkers /. Secretariaatsmedewerkers, algemeen /. Een secretaresse algemeen voert routinematige secretariële en administratieve taken uit zoals het opstellen van concepten t.b.v.
Secretaresse, competenties Technische Universiteit Eindhoven: Functieplattegrond.
Office manager/directiesecretaresse.
Ik ben de secretaresse van drie managers. Wat ik niet accepteer is dat taken in het voorbij lopen worden gedelegeerd. Dan zeg ik: Nee, wacht even totdat ik op mijn plek zit. Daar ligt mijn boekje en daar liggen mijn mappen. Dan schrijf ik het op. Ik maak het geel als het haast heeft en zorg dat ik het aan het eind van de dag weer weg kan strepen. Wie is je baas? Office manager en directiesecretaresse vallen meestal onder de directeur. Soms maakt de office manager zelfs deel uit van het management team. Wat zijn de ontwikkelingen in het beroep? Medewerkers binnen organisaties worden mobieler, werken thuis of zijn onderweg naar zakelijke relaties. Daarom wordt het belang van goed office management steeds groter en komen er dus ook steeds meer hbo-opgeleide office managers. Ook directiesecretaresses zijn steeds hoger opgeleid. Door internationalisering worden de talen binnen het beroep steeds belangrijker, vooral het Engels. Het zal dan ook niet verbazen dat er een hbo-opleiding is voor directiesecretaresses. Welke competenties heb je nodig?
10 onmisbare competenties voor de secretaresse.
Een korte terugblik hierop in deze column, maar ook een blik op de toekomst waarin hij ingaat op de 10 onmisbare competenties voor de secretaresse. Is er toekomst voor de secretaresse? In mijn eerste column stelde ik de volgende vraag: Heeft de functie van secretaresse nog toekomst?

Contacteer ons