Op zoek naar opleiding advocaat mbo?

 
opleiding advocaat mbo
Opleiding MHBO Juridisch administratief dienstverlener BOL N4 MBO Amersfoort.
Informatie over de verschillende keuzedelen en het moment van kiezen krijg je tijdens de opleiding. Een keuzedeel kan gericht zijn op hetzelfde beroep waarvoor je een opleiding volgt, maar kan ook betrekking hebben op een element van een ander beroep of op doorstromen naar een volgende opleiding in het mbo of hbo.
Marketing Opleiding
Mbo-opleiding tot jurist? Lees alles over opleidingen! Werkwebsite.
Kan ik een MBO opleiding gaan doen? De afkorting MBO staat voor middelbaar beroepsonderwijs. Het MBO beschikt over 4 niveaus. Niveau 1: het laagste niveau.; Je kan op niveau 1 aan de slag gaan als je niet in het bezit bent van een VMBO-diploma.
opleiding advocaat mbo
Opleidingen in Recht en Bestuur, MBO.
Recht en Bestuur, MBO. Recht en Bestuur, MBO. Hier vind je opleidingen die overeenkomen met de zoekopdracht" Recht en Bestuur, MBO" Klik op een opleiding in de lijst, kom meer te weten over de opleiding en vraag informatie aan bij de onderwijsinstelling.
opleiding
HBO-Rechten: van mbo naar hbo HAN.nl.
HBO-Rechten: van mbo naar hbo. Heb je een mbo-opleiding op niveau 4 afgerond, dan ben je toelaatbaar op de opleiding HBO-Rechten. Maar met een goed cijfer voor Nederlands heb je wel een aanzienlijk grotere kans om de opleiding met succes af te ronden.
opleiding
MBO opleidingen Recht en Administratie.
MBO Financieel administratieve beroepen. MBO Juridisch-administratieve beroepen. MBO Secretariële beroepen. Entreeopleiding Heb je geen diploma? Dan kun je kiezen voor een entreeopleiding. Na deze 1-jarige opleiding kun je naar een mbo-2-opleiding. Niveau 2 Tijdens een niveau 2 mbo opleiding leer je uitvoerende werkzaamheden.
opleiding
Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening Juridisch medewerker 4 MBO-opleidingen ROC.nl.
Als Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening kun je bijvoorbeeld werk vinden bij een notaris, een deurwaarder, een advocaat of bij de Kamer van Koophandel. Als juridisch medewerker zakelijke dienstverlening werk je in opdracht van een leidinggevende. Je houdt je bezig met het opstellen en verwerken van contracten, akten en overeenkomsten, je houdt de administratie bij, je verzorgt het klantenbestand en je kunt klanten en clinten informeren over procedures. Een procedure houdt in: aanwijzingen en regels die op een bepaalde volgorde moeten worden uitgevoerd. De werkzaamheden waar jij je mee bezighoudt zijn gericht op de zakelijke dienstverlening. Toelatingseisen: wat heb je nodig? Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
opleiding
Opleidingen binnen de sector Juridisch Recht Administratie Economie ROC.nl.
Type: Cursus Niveau: MBO. Assistent-Makelaar Wonen Beroepsopleiding, Den Haag Kronenburgh Business College. Locaties: Den Haag. Type: Particulier Niveau: MBO. Assistent-Makelaar Wonen Kwalificerend MBO4 Den Haag Kronenburgh Business College. Locaties: Den Haag. Type: Particulier Niveau: MBO. Associate degree Management, Economie en Recht 2 instellingen.
opleiding
Juridisch medewerker 4 MBO-opleidingen ROC.nl.
Deelnemers die de opleiding Juridisch medewerker openbaar bestuur volgen kunnen gaan werken bij gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen, de Belastingdienst, rechterlijke instanties en zelfstandige bestuursorganen. Deelnemers die de opleiding Juridisch medewerker zakelijke dienstverlening kunnen gaan werken in de rechtsdienstverlening, de deurwaarderspraktijk, de advocatuur, bedrijfsjuristen, verzekeringswezen, makelaardij of bij de Kamer van Koophandel. Je werkzaamheden zijn heel divers; van het proactief informeren aan de balie tot het controleren en toezicht houden op locatie en van het verrichten van administratief ondersteunende werkzaamheden tot het opstellen van juridische documenten. Hiervoor moet ben je administratief, juridisch en communicatief vaardig en je moet goed overzicht kunnen houden en prioriteiten kunnen stellen. Het werk van een juridisch medewerker bestaat uit vier kerntaken.: Verrichten van frontoffice werkzaamheden. Behandelen van aanvragen / opdrachten. Ondersteunen bij de uitvoering van onderzoek en beleid. Verrichten van marketingactiviteiten Toelatingseisen: wat heb je nodig? Tot het MBO word je toegelaten als je reeds enkele jaren voortgezet onderwijs hebt gehad, meestal een VMBO-opleiding of enkele jaren HAVO of VWO.
opleiding
Rechter/advocaat: MBO-HBO-UNi Carriretijger Forum.
Ik ben 17 jaar oud. Mijn droom is om een advocaat / rechter te worden. Het liefst zou ik een rechter willen worden. Wegens prive omstandigheden ging het een tijdje niet goed met mij basischool. Ik kreeg het advies Vmbo Tl teoretisch leerweg. Ik heb deze diploma succesvol behaald. Ik zit nu in mijn 2de jaar van de Mbo 4 opleiding juridische medewerker.

Contacteer ons